26. marts 2019
Line Buur og Jernløse kom skidt i gang med sæsonen. Foto: Per Christensen
Line Buur og Jernløse kom skidt i gang med sæsonen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse-kvinder tabte stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse-kvinder tabte stort
Lokalsport - 21. september 2018 kl. 12:00
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De var ellers helt fremme i håndboldskoene i sidste sæson og nåede frem til play off-kampe om oprykning til 3. division.

Dén blev dog ikke til noget på grund af brug af en ulovlig spiller, og dermed må Jernløse Håndbolds kvinder i kvalifikationsrækken starte forfra i denne sæson.

Og den kom de så noget hostende i gang med torsdag aften, hvor Køge Håndbolds bedste kvindehold tog imod i Rishøj Idrætscenter og vandt med 30-16.

En noget rusten start for Jernløse-kvinderne, som i træner Martin Rasmussen feriefravær, havde klubbens 3. divisionstræner for mændene, Kennet Rasmussen, som afløser.

Og trænervikaren kunne konstatere, at Jernløse ellers fik en spillemæssigt god start.

- Vi var klart bedst i de første 10 minutter, men brændte chance på chance. En føring på fem-seks mål havde ikke været unaturlig, men herefter overtog Køge kampen, måtte træneren konstatere.

Hjemmeholdet viste sig at være i rigtig god form, og Jernløse-træneren vurderede da også Køge-holdet til en nær fremtid i toppen af tabellen.

Selv om Jernløse efter den gode start haltede bagefter med manglende timing og mange kastetekniske fejl, slap de vestsjællandske gæster gennem første halvleg med et beskedent efterslæp på fire mål ved pausen.

Men efter blot 10 minutter i anden halvleg bragte hjemmeholdet sig afgørende foran med 20-11, og så blev der forhøjet aktivitet ved Jernløses udskiftningsbænk.

- Da kampen først var afgjort, var det vigtigt for os, at alle spillere kom i aktion, men vi åbnede heller ikke posen helt, for vi vidste, at Lammefjorden kiggede med, fortalte Kennet Rasmussen med henvisning til Jernløses næste kamp lørdag den 29. september, der bliver lokalopgøret på egen bane i Jernløsehallen - mod Lammefjorden.

Kristine Søgaard blev Jernløses topscorer med 10 mål.