16. oktober 2018
Håndbold. 3. division. Jernløse-TPI Odense. Rasmus Veje. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Håndbold. 3. division. Jernløse-TPI Odense. Rasmus Veje. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse-gevinst uden glimmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse-gevinst uden glimmer
Lokalsport - 03. december 2017 kl. 16:25
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke ligefrem sprudlende håndboldspil tilskuerne blev præsenteret for, da Jernløses mænd søndag spillede årets sidste 3. divisionskamp i Jernløse-hallen. Men det var nok til at besejre gæsterne fra TPI Odense med 28-24, og dermed snuppe de to point der kunne sende holdet på førstepladsen i tabellen.

Jernløse var foran i det meste af første halvleg, hvor bundholdet fra Odense dog bed godt fra sig og fik udlignet syv gange. Gæsterne overtog føringen i slutningen af første halvleg og var før anden halvleg foran med 15-13. Efter pausen fik Jernløse-målmanden Jacob Krupsdahl bedre styr på de fynske skytter, og efter et par produktive overtalsperioder fik værterne skabt en lille føring. Den blev udbygget til tre mål før de sidste fem minutter - og fem mål før de sidste tre.

- Vi skal jo bare føre til sidst. Nej, vi ramte ikke vores gameplan i dag. Jeg havde ikke håbet, at det ville blive så tæt, men jeg var godt klar over, at TPI har et godt hold, sagde Jernløse-træner Kennet Lange Rasmussen.

Rasmus Veje blev suveræn topscorer for Jernløse med 10 mål.