11. december 2018
Håndbold, mænd. Jernløse-Ajax. Morten Hansen. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Håndbold, mænd. Jernløse-Ajax. Morten Hansen. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intet pokaldrama i Jernløse-hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intet pokaldrama i Jernløse-hallen
Lokalsport - 21. februar 2018 kl. 22:59
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ventet på forhånd og lå mellem linjerne, at Jernløses to bedste håndboldmandskab ville få det svært i onsdagens to pokalopgør. Både kvinderne og mændene stod i femte runde af pokalturneringen over for modstandere, der til daglig spiller to rækker højere, og i begge kampe begrænsede spændingen sig til første halvleg.

Jernløses kvinder fra kvalifikationsrækken skulle prøve kræfter med HIK's 2. divisionshold, der tog hjem til Hellerup med en sejr på 27-15. Bortset fra Linda Jæchels åbningsmål var hjemmeholdet bagud i hele opgøret - og få minutter efter det første mål var stillingen 1-6 på måltavlen. HIK gik til pause med stillingen 14-7, og føringen blev udvidet stille og roligt i anden halvleg, som gæsterne sad totalt på.

Jæchel blev Jernløse-topscorer med seks mål.

Jernløses 3. divisionsmænd stod over for Ajax fra 1. division, og det var lige så stor en opgave som frygtet. Det tog under fem minutter for 1. divisionsholdet at bringe sig foran med 5-0, og det tvang Jernløse-træner Kennet Lange Rasmussen til at kalde en time-out efter fem minutter.

Jernløse-mændene fik dog kæmpet sig flot tilbage i i første halvleg og reducerede til 7-9 og 9-11. I første halvlegs slutning strammede Ajax dog grebet igen og gæsterne var før anden halvleg foran med 17-10. Også her blev føringen gradvist udbygget i anden halvleg, og Ajax' sejrscifre lød på 33-22.

En stærkt spillende Rasmus Veje Rasmussen blev topscorer for hjemmeholdet med 10 mål.