21. maj 2019
Malte Sjørslev, til venstre, scorede efter få minutters spil i Holbæks 5-2 sejr over Herlev. Foto: Hans Jørgen Johansen
Malte Sjørslev, til venstre, scorede efter få minutters spil i Holbæks 5-2 sejr over Herlev. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen slinger i Holbæks premieresejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen slinger i Holbæks premieresejr
Lokalsport - 03. august 2018 kl. 21:45
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke meget slinger på kunstgræsbanen i Herlev, da Holbæk fredag aften åbnede sæsonen i danmarksserien. Efter et ganske velspillet opgør vandt gæsterne med 5-2 over Herlev, som Holbæk i sidste sæson spillede tre tætte opgør imod.

Herlevs mange nye spillere nåede ikke at sætte mange fødder rigtigt, inden Holbæk var foran med to mål. Allerede efter en håndfuld minutter åbnede Malte Sjørslev scoringen, og fem minutter senere øgede midtbanespilleren Sebastian Johansen.

Den tidligere Taastrup FC-angriber Julius Lip fik reduceret inden pausen, men gæsterne satte tingene effektivt på plads på Herlev Stadion - med to scoringer i anden halvlegs første 10 minutter. Dem stod debutanten Rasmus Suhr Petersen og Jonas Bengtsson for.

Senere i halvlegen øgede Mikkel Adamsen med et hovedstødsmål efter hjørnspark, og Herlevs Julius Lip scorede kampens sidste mål.

- Man ser altid frem til premierekampe med spænding. Når man så ser at det virker, så er det svært at være tilfreds med resultatet. Men i forhold til præstationen er der stadig ting vi kan lægge på. Vi giver for nemme mål væk, sagde Holbæk-manager Morten Skovby efter sejren.