2. december 2020
Banen på det nye stadion i Holbæk Sportsby bliver 15 centimeter smallere, end den skal være. På grund af en menneskelig fejl er hegnet om banen sat for tæt på de oprindelige linjer.
Banen på det nye stadion i Holbæk Sportsby bliver 15 centimeter smallere, end den skal være. På grund af en menneskelig fejl er hegnet om banen sat for tæt på de oprindelige linjer.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikke plads til fodboldbanen på nybygget stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke plads til fodboldbanen på nybygget stadion
Lokalsport Nordvestnyt - 24. juli 2019 kl. 11:20
Af Christian Dahl

Hvilken side skal stolperne være på?

arrow Læs også: For små basketbaner i Holbæk Sportsby

Det spørgsmål kunne formentlig have sparet en ombygning af det nyanlagte stadion i Holbæk Sportsby. For stolperne blev ved en fejl sat på indersiden af hegnet, og så er græsarealet ikke stort nok til at opfylde kravene til divisionsfodbold.

Græsarealet skal være minimum 111 meter gange 72 meter, og det var også afmærket, da banen skulle anlægges. Men situationen er nu, at der mangler 18 centimeter i længden og 15 centimeter i bredden.

- Det er simpelthen ikke godt nok. Det grænser til en parodi. Det svarer jo til, at man laver en badmintonbane for lille, siger salgs- & kommunikationschef i Holbæk B&I Asger Madsen

Sikkerhedsafstanden fra hegn til bane skal overholdes, så det har betydet, at selve fodboldbanen er blevet mindre. Helt præcis mangler der 28 kvadratmeter, hvilket i store træk svarer til halvdelen af midtercirklen.

Dermed kan der principielt ikke spilles divisionsfodbold på det nye stadion, men Holbæk B&I har dog fået dispensation for den kommende sæson.

Og ifølge direktør og bestyrelsesmedlem i Fonden Holbæk Sportsby, Carsten Damgaard, bliver problemet løst hurtigst muligt.

- Jeg har talt med Morten C. Henriksen (entreprenør på byggeriet samt medlem af Holbæk Sportsbys bestyrelse, red.), og arbejdet med at løse problemet går i gang umiddelbart efter ferien, så det bliver lavet i løbet af efteråret, siger Carsten Damgaard.

Han slår samtidig fast, at det bliver entreprenøren og ikke sportsbyen, der kommer til at betale for at bringe tingene i orden.

arrow Baneudvidelse er i gang i sportsbyen
09. august 2019 kl. 10:52 Opdateret: kl. 10:52
arrow Stadion-bane bliver ordnet næste uge
26. juli 2019 kl. 21:11 Opdateret: kl. 21:11
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?