22. august 2019
Sporten. Fodbold Slagelse. Træningskamp Holbæk-Slagelse. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Sporten. Fodbold Slagelse. Træningskamp Holbæk-Slagelse. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæks lynmål gav uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæks lynmål gav uafgjort
Lokalsport Nordvestnyt - 21. februar 2019 kl. 11:00
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke spillet meget mere end et halvt minut, da bolden lå i nettet bag Slagelse-målmand Sebastian Sørensen i onsdagens testkamp mellem Slagelses 2. divisionshold og Holbæk.

Slagelse gav bolden op, men efter få afleveringer erobrede Holbæk den og lille, kvikke Mikkel Jensen blev sendt af sted i venstre side. Hans flade indlæg foran mål kom Jonas Bengtsson først på, og så var danmarksseriens nummer to allerede foran i lokalopgøret.

Holbæk bød hjemmeholdet godt op til dans i de første 45 minutter og havde yderligere et par gode chancer, som målmand Sørensen måtte tage sig af.

I den anden ende var der en del fine, farlige indlæg, men panden, tåen eller en anden legemsdel manglede at blive sat på hos værternes angribere.

Slagelse-angriberen Frederik Christensen var manden, der sørgede for værternes udligning kort efter pausen, hvor Slagelse var startet bedst. Efter god iscenesættelse af Marius Kryger Lindh i højre side fik Jakob Skovgaard en god skudmulighed, som Holbæks indskiftede keeper Mikkel Kvist parerede flot. Bolden røg ud til Frederik Christensen, der sparkede den ind til 1-1.

Slagelses anden angriber, den tidligere holbækker, Christoffer Thrane, havde også en stor chance, men fik ikke ordentlig ram på bolden.

Begge mandskaber skiftede en del ud, og i løbet af anden halvleg fik gæsterne kæmpet sig ind i kampen igen. De helt store muligheder, som skulle udmønte sig i flere scoringer, udeblev.

- Absolut god test. En lige kamp, hvor begge hold har perioder. Vi kommer rigtig godt i gang, men har perioder, hvor vi kommer til at stå lidt for lavt. De får lidt mere fat i spillet og går højt på os. De kommer også frem til de ting, vi helst ikke vil have, for de er dygtige til indlæg. Men tilsidst har vi igen en fin periode og får styr på det, sagde Holbæk-manager Skovby, der fik 18 mand i gang.

- Vi er, hvor vi skal være. Alle spiller, og det var fint mod en fin modstander, kom det fra Skovby.