21. august 2019
Holbæk i røde trøjer vandt lokalopgøret mod Lammefjorden med 19-18 og rykkede dermed fri af direkte nedrykning. Lammefjorden er fortsat sidst i mændenes 3. division i håndbold.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk i røde trøjer vandt lokalopgøret mod Lammefjorden med 19-18 og rykkede dermed fri af direkte nedrykning. Lammefjorden er fortsat sidst i mændenes 3. division i håndbold.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk slog Lammefjorden i bundgyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk slog Lammefjorden i bundgyser
Lokalsport Nordvestnyt - 07. marts 2019 kl. 22:51
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var mere spænding end flot spil, da Holbæk torsdag aften slog Lammefjorden 19-18 i Stadionhallen i Holbæk.

arrow Læs også: Holbæk jubler og Lammefjorden græder

Dermed rykker Holbæk op på livlinepladsen, der giver to kampe om overlevelse i mændenes 3. division i håndbold, mens Lammefjorden fortsat er sidst - nu med tre point op til Holbæk, der også er bedst indbyrdes.

Kampen var præget af to stærke forsvar, og to angreb, der havde svært ved at finde løsninger. Holbæk så dog ud til at være en tand bedre end Lammefjorden, og midt i første halvleg var de foran 6-2. Men tre udvisninger i træk til Holbæk gjorde, at Lammefjorden fik plads, og så var det pludselig en lige kamp, hvor Lammefjorden havde momentum.

Godt et minut før pausen udlignede gæsterne, og de nåede at brænde to kontraløb i det sidste minut.

De tendenser fortsatte i de første 10 minutter af anden halvleg, hvor 14 af kampens 37 mål blev scoret. Og det var Lammefjorden, der fik mest ud af det, så stillingen var 14-16 inden de sidste 20 minutter.

Men så fik begge forsvar igen fat. Især fik Holbæks forsvar fat, og de sidste 20 minutter scorede gæsterne kun to gange - begge på straffekast.

Holbæk var nu ikke meget bedre. Men de scorede fem gange i perioden - også de to gange på straffekast. Dermed blev slutstillingen 19-18, og Holbæk rykkede fri af de direkte nedrykningspladser.

arrow Lokalopgør kan afgøre nedrykning
07. marts 2019 kl. 12:50 Opdateret: kl. 12:50