21. november 2017
Louise Hansen scorede otte mål, da Holbæk mandag besejrede USG. Foto: Mie Neel
Louise Hansen scorede otte mål, da Holbæk mandag besejrede USG. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk slap akkurat videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk slap akkurat videre
Lokalsport - 17. april 2017 kl. 20:55
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks håndboldkvinder er klar til to nye kvalifikationskampe om oprykning til 2. division - men det holdt hårdt. Kvinderne måtte mandag aften ud i forlænget spilletid i det andet opgør mod USG, som var blevet besejret med 20-16 i første kamp.

Præcis samme cifre stod på måltavlen efter mandagens 60 minutter, og så måtte der forlænget spilletid til. Den satte gæsterne sig dog hurtigt på, og via stillingen 21-19 efter tredje halvleg lykkedes det at begrænse nederlaget til 24-22.

Gæsterne leverede en decideret dårlig første halvleg. Efter kun 11 minutter havde USG indhentet forspringet med en føring på 7-3, og hjemmeholdet vandt de første 30 minutter med 14-8.

Holbæk holdt dog værterne fra scoringer i de første ni minutter af anden halvleg og fik reduceret til 14-11. I de sidste tre minutter af den ordinære spilletid var stillingen 19-16, men det lykkedes for USG at fremtvinge forlænget spilletid.

Med den samlede sejr er Holbæk klar til to oprykningskampe mod Furesø Håndbold. Louise Hansen blev Holbæk-topscorer med otte mål.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk