16. december 2017
Fodbold. Taastrup FC-Holbæk.Jonas Thomsen, tv., Mikkel jensen.  Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Taastrup FC-Holbæk.Jonas Thomsen, tv., Mikkel jensen. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk skuffede mod Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk skuffede mod Taastrup
Opdateret 07. oktober 2017 kl. 17:24
Lokalsport - 07. oktober 2017 kl. 15:28
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks fodboldspillere måtte gå triste fra en regntung græsplæne, da danmarksserieholdet lørdag var i kamp. På udebane blev det skuffende kun 1-1 mod bundholdet Taastrup FC.

Begge mål blev scoret i første halvleg og i kampens indledning. Først sendte anfører Jonas Thomsen højrebacken Mads Bobjerg Larsen afsted, og han fandt med en aflevering i feltet Malte Sjørslev, der sendte bolden i nettet. Men bare fem minutter senere fik hjemmeholdets Julius Lip udlignet, da han tjippede bolden over Holbæk-målmanden Christian Mortensen.

I anden halvleg tegnede Holbæk sig for de fleste og største chancer. De faldt især mod kampens slutning, hvor både Torbjørn Billeskov, indskiftede Jesper Halling og Sjørslev havde gode muligheder for at sikre et føringsmål. Men ind ville bolden ikke, og efter en stor chance til Taastrup i kampens sidste aktion sluttede det uafgjort.

- De har kun en chance i anden halvleg. Så hvis vi scorer på vores chancer, så vinder vi også kampen. Nej, det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, vi skal vinde vores kampe og er bare nødt til at komme op på hesten igen, sagde Holbæk-manager Morten Skovby.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk