15. december 2018
Holbæks Ferdinand Bangsgaard er tilbage fra karantæne og klar til lørdagens møde med Karlslunde i danmarksserien. Foto: Mie Neel
Holbæks Ferdinand Bangsgaard er tilbage fra karantæne og klar til lørdagens møde med Karlslunde i danmarksserien. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk skal finde stabiliteten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk skal finde stabiliteten
Lokalsport - 06. april 2018 kl. 10:56
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Første halvsæson i efteråret gav et antal eksempler på, at Holbæk i fodboldens danmarksserie måske nok var spillemæssigt bedst, men ikke hver gang fik det optimale antal point ud af anstrengelserne.

Det gav resultatmæssig ustabilitet, som har slidt grundigt på drømmen om at rykke tilbage til 2. divisison i første hug.

Lørdag eftermiddag skal holbækkerne så forsøge at finde stabilitet, når bundholdet Karlslunde tager imod. Det mener i hvert fald Holbæk-manager Morten Skovby, der håber, at hans hold kan finde de samme takter fra anden halvleg mod FA 2000, hvor holbækkerne spillede godt og med tre mål på 10 minutter lagde grunden til udebanesejren på 4-0.

- Det er i hvert fald planen at vise, at vi er blevet bedre til at undgå de udfald, der har kostet mål og point. Men det kræver, at vi er på mærkerne, ydmyge og kloge mod Karlslunde, siger Skovby før forårets tredje udfordring.