21. november 2018
Holbæk-topscorer Jannick Frederiksen i gennembrud sammen med Joachim Gleerup Schytte. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Holbæk-topscorer Jannick Frederiksen i gennembrud sammen med Joachim Gleerup Schytte. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-sejr - med lidt besvær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-sejr - med lidt besvær
Lokalsport - 09. februar 2018 kl. 00:00
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks håndboldmænd i toppen af kvalifikationsrækken havde en gylden mulighed for at imponere deres kommende træner, da holdet var på besøg hos midterholdet Løve-Høng torsdag aften i Hønghallen.

Og meget tyder på, at det lykkedes ganske godt. For trods lidt besvær var holbækkerne bedst og vandt med 24-29.

Og straks efter kampen var der ros fra Løve-Høngs træner Michael Bøwig , som afløser Holbæk-træner Søren Leth efter denne sæson.

- Holbæk spillede som et tophold og satte os på plads, lød Bøwigs vurdering af den ellers ganske jævnbyrdige kamp, der dog fandt sin afgørelse midt i anden halvleg, da Holbæk med seks mål på stribe skruede bissen på og bragte sig foran med 16-23 og derefter havde fuld kontrol over begivenhederne.

Ikke mindst et godt forsvar og en fin kamp af Holbæk-keeper Frederik Såby gjorde udslaget i anden halvleg.

De to hold gav hinanden kamp til stregen i første halvleg, hvor holbækkerne nok også var bedst, men Løve-Høng hang hele tiden på, ikke mindst via en række fine mål af topscorer Søren Bruun.

Hjemmeholdets Christian Nielsen fik udlignet til 12-12 med frem minutter tilbage af første halvleg, men med tre mål af toneangivende Jannick Frederiksen og Victor Kolding, kunne holbækkerene bringe sig foran med 13-15 ved pausen.

Starten af anden halvleg blev relativ målfattig, men da Jonas Andersen fik scoret til 15-17 efter små 10 minutter, gik det til gengæld stærkt, og med en Holbæk-føring på syv mål med 10 minutter tilbage var kampen i realiteten afgjort.

Med sejr nummer 13 på stribe konsoliderede Holbæk sig på andenpladsen med blot et enkelt point op til topholdet Dianalund/Tersløse, mens Løve-Høng stadigvæk er placeret i den nedre del af midterfeltet.

Topscorer hos Holbæk blev Jannick Frederiksen med ni mål, mens Søren Brunn var flittigst scorende hos Løve-Høng med syv af slagsen.