10. december 2019
Mikkel Hansen og Holbæk var flyvende og slog Lammefjorden i lokalopgøret. Foto: Jørgen Bærentsen
Mikkel Hansen og Holbæk var flyvende og slog Lammefjorden i lokalopgøret. Foto: Jørgen Bærentsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-sejr i tæt lokaldrama i Hørve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-sejr i tæt lokaldrama i Hørve
Lokalsport Nordvestnyt - 07. oktober 2018 kl. 19:26
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spændingen og dramaet var fortættet til sidste sekund, da undertippede Holbæk søndag eftermiddag trak det længste strå og vandt lokalopgøret i Hørve mod rutinerede Lammefjorden med 22-23 i håndboldmændenes 3. division.

Holbæks oprykkere, der havde tabt de to første kampe stort til Dianalund/Tersløse og Rødovre, spillede bedst som hold, kæmpede bravt og førte i de første 40 minutter med mellem to og fem mål.

Specielt de to backs, Victor Kolding og Nicolai Olsen, var godt skydende, især i første halvleg, hvor de tilsammen scorede ni af de 13 mål.

Hos hjemmeholdet, der var bagud med 9-13 ved pausen, var det storspillende Emil Schrøder, der med seks mål holdt liv i Lammefjordens muligheder.

Holbækkerne, med Lammefjordens tidligere keeper Rasmus Andersen i målet, førte med tre mål efter et kvarter i anden halvleg, inden hjemmeholdet efterhånden spillede sig tilbage.

Og med Lasse Villumsens udligning til 19-19 otte minutter før tid, var lokalopgøret pludselig igen helt åbent.

Holbæks Jannick Frederiksen scorede til 21-23 på straffekast et par minutter før tid, men selv om Lammefjordens topscorer med 12 mål, Emil Schrøder, fik reduceret til 22-23 med 45 sekunder igen, blev det samtidig den sidste scoring i en forrygende afslutning mellem to fair spillende lokale hold i Vallekilde-Hørve Kultur-og Idrætscenter.

Hos Holbæk blev Victor Kolding topscorer med syv mål.