26. marts 2019
Debuterende Mo Berchie var afgørende, da Holbæk vandt hjemmekampen mod Hvidovre søndag eftermiddag.Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Debuterende Mo Berchie var afgørende, da Holbæk vandt hjemmekampen mod Hvidovre søndag eftermiddag.Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-sejr i tæt basket-drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-sejr i tæt basket-drama
Lokalsport - 04. november 2018 kl. 16:27
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var spænding og drama for alle pengene, da samarbejdet mellem Holbæk Basketball Klub og Stenhus Basketcollege i 1. division øst vandt et supertæt opgør på hjemmebane i Bjergmarkhallen over Hvidovre og dermed spillede sig op på en delt førsteplads søndag eftermiddag.

Holbæk gav debut til amerikaneren Mo Berchie, og efter en lidt forceret start, trådte den superhurtige guard i karakter i fjerde og sidste periode, da han med et minut tilbage sænkede et trepoints-forsøg og bragte holbækkerne foran med 74-73.

Og da Yngvi Oskarsson så i de allersidste sekunder kunne score først til 76-73 og derefter et enkelt point mere på straffekast, var den vitale sejr hjemme i et ikke specielt velspillet, men meget jævnbyrdigt opgør.

Holbækkerne vandt første periode med 27-20, men tabte den anden med 17-27 og var derfor bagud med 44-47 inden anden halvleg.

Hvidovre vandt også tredje periode, og midtvejs i fjerde og sidste periode var gæsterne foran med ni point, inden holbækkerne slutspurtede med en forrygende afslutning.