15. december 2019
Holbæks 2. divisionsspillere i gang med forberedelserne til det første træningspas i Holbæk Sportsby. Foto: Brian Jensen
Holbæks 2. divisionsspillere i gang med forberedelserne til det første træningspas i Holbæk Sportsby. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk på græs i sportsbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk på græs i sportsbyen
Opdateret 16. juli 2019 kl. 11:14
Lokalsport Nordvestnyt - 16. juli 2019 kl. 11:06
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man tør kalde Holbæks fodboldspillere for en børnehave - så var første dag efter sommerferien helt uden pædagoger. Hverken den nyudnævnte cheftræner Lars ­Feist eller lige så nyudnævnte assistenttræner Christian Holst var til stede, da Holbæks 2. divisionsspillere indviede de funklende nye forhold i Holbæk Sportsby. Begge trænere er på sommerferie og deltager første gang i træningen fredag - dagen før Holbæks første træningskamp.

Derfor måtte sportschef Rasmus Stenild og andetholdets træner, Jimmi Falk, agere støttepædagoger i sæsonens første træningspas. Trup-mæssigt er der ikke meget at berette fra 2. divisionsoprykkerne. Der har været helt stille i transfervinduet, og der er hverken til- eller afgang i Holbæks trup. Senest har målmanden Mikkel Kvist og midterforsvareren Mikkel Adamsen lavet aftale med Holbæk for den kommende sæson. Dermed mangler sportschef Stenild kun at få bekræftelse fra Emil Bjørn, Jonas Bengtsson og målmanden Magnus Christoffersen. De tre var blandt de 21 spillere, der deltog i mandagens træningspas i Sportsbyen. Blandt de spillere, der stadig er ferieramt er Birol Serinkanli, Rasmus Suhr Petersen, Mads Bobjerg Larsen, Sebastian Ellefsen, Sebastian Johansen og Gustav Madsen.

Lørdag får Holbæk-spillerne den første mulighed for at afprøve formen, når danmarksserieholdet Karlslunde kommer på besøg til træningskamp. Den spilles lørdag klokken 13 i Holbæk Sportsby.

Onsdag den 24. juli drager Holbæk til testkamp på udebane mod 2. divisionskollegerne fra Hillerød, og lørdag den 27. juli spiller Holbæk den tredje og sidste træningskamp. Her drager Holbæk til Fyn med både første- og andetholdet for at møde hold fra Sfb/Oure Alliancen i Svendborg.

Holbæks første kamp i 2. division er søndag den 4. august hjemme mod Brønshøj. Onsdag den 7. august møder Holbæk hjemme 1. divisionsholdet Nykøbing FC i pokalturneringen.