19. maj 2019
Fodbold. Danmarksserien. Kastrup-Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen
Fodbold. Danmarksserien. Kastrup-Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk og Odsherred kom i forskellige puljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk og Odsherred kom i forskellige puljer
Lokalsport - 19. juni 2018 kl. 11:25
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De bedste fodboldmandskaber fra Holbæk og TFC Odsherred kommer heller ikke i den kommende sæson til at stå over for hinanden i et lokalopgør i danmarksserien. Det ligger fast efter at Dansk Boldspil Union mandag trak lod til de to puljer i den kommende sæson - og her havnede Holbæk som i den forgangne sæson pulje 1, mens Odsherred optræder i pulje 2.

Dermed må de to lokalrivaler nøjes med det ene sammenstød der bliver, når de mødes i en træningskamp mellem de to sæsoner.

- Pulje 1 ser væsentlig stærkere ud, så det kommer til at ligne sidste sæson. Ingen tvivl om at Herlev og Greve vil gøre hvad de kan, de to hold havde jeg gerne undgået. Men, ligesom ved VM skal man slå alle. Vi tager de hold der kommer, og skal vi slutte som nummer et skal vi kunne slå dem allesammen. Men jeg tror det bliver meget tæt i toppen, siger Holbæk-manager Skovby om puljefordelingen.

Pulje 1 består ud over Holbæk af GVI, Herlev, Greve (n), AB Tårnby, Avedøre, FC Taastrup, Karlslunde, BSF og Skjold Birkerød.

Odsherred kommer til at stå over for to eller tre modstandere, som holdet også mødte i den netop overståede sæson. B 1908, Fremad Valby og muligvis Roskilde KFUM, der onsdag møder Fredensborg i et opgør om adgang til næste sæsons pulje 2 i danmarksserien.

- Vi mister selv tre-fire spillere og der kommer tre-fire nye ind, så vi kender heller ikke vores eget niveau, og derfor har jeg ingen holdning. Men jeg ville gerne have mødt Holbæk, for klubbens og tilskuernes skyld, erkender Odsherred-træner Erdogan Aslan.

Odsherred er i pulje 2 med LSF, FA 2000, Fremad Valby, B 1908, Fredensborg/Roskilde KFUM, Allerød (o), Union (o), Ishøj (o) og Kastrup.