22. januar 2019
Holbæk i blå trøjer slog søndag Stenløse i røde trøjer.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk i blå trøjer slog søndag Stenløse i røde trøjer.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk måtte slide for sejren mod Stenløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk måtte slide for sejren mod Stenløse
Lokalsport - 06. maj 2018 kl. 16:01
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk er stadig på andenpladsen, og Stenløse er stadig ubehageligt tæt på nedrykningsstregen.

Det er status, efter holdene mødtes i danmarksseriens pulje 1 på SuRi Park i Holbæk søndag. Holbæk vandt 3-1, men Stenløse holdt længe stand og følte sig snydt for et straffespark kort før Holbæks mål til 3-1.

Stenløse stod det meste af kampen i en kompakt 5-4-1, og det gav en temmelig chancefattig første halvleg, der endte 0-0.

Efter pausen kom målene dog, og de fulgte samme opskrift.

I det 62. minut sendte Mikkel Jensen bolden om bag Stenløses forsvar, og Mads Bobjerg Larsen løb fra forsvaret og lobbede bolden i mål til 1-0.

13 minutter senere sendte Mikkel jensen bolden om bag Stenløses forsvar, og Malte Sjørslev løb fra forsvaret og scorede til 2-0.

Så burde kampen være lukket, men Stenløse gav comeback til målkongen Thomas Wagner, og i det 78. minut lykkedes det ham alene med tre forsvarsspillere at tage to træk på tværs af banen og skrue bolden ind ved den fjerne stolpe.

I det 88. minut ramte Mads Petersson trekantssammenføjningen for Stenløse med et langskud, og i det 0. minut appellerede Stenløse for hands i Holbæks straffesparksfelt.

Udligningen udeblev dog, og så kunne Mads Bobjerg larsen i stedet blive dobbelt målscorer, da han i det 92. minut efter et-to-spil med Jesper Halling løb fra forsvaret og scorede til slutresultatet 3-1.