17. oktober 2019
Fodbold. Danmarksserien. Holbæk-Skjold Birkerød. Emil Bjørn. Foto: Mie Neel
Fodbold. Danmarksserien. Holbæk-Skjold Birkerød. Emil Bjørn. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-jubel over oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-jubel over oprykning
Opdateret 19. maj 2019 kl. 20:16
Lokalsport Nordvestnyt - 19. maj 2019 kl. 20:11
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks fodboldmandskab slog søndag til og sikrede sig oprykningen til 2. division i første hug, og det glæder forsvareren Emil Bjørn, der for første gang i fodboldkarrieren kunne fejre en oprykning efter 4-1 sejren over Skjold Birkerød i danmarksserien.

- Det er fantastisk, det er fedt, jublede den 23-årige forsvarer med syngende holdkammerater omkring sig.

Han var især tilfreds med, at oprykningen blev sikret på SuRi Park - og ikke i Ballerup Idrætspark, som er danmarksserieholdets næste destination.

- Det var et ønskescenarie, at vi kunne gøre det på hjemmebane, så det var fedt, at der var mange tilskuere, for vi har virkelig haft problemer med at få tilskuere til kampene, sagde Bjørn.

Holbæk-målmanden Mikkel Kvist kunne for anden gang fejre oprykning. Han var som markspiller også med, da Jyderup rykkede op i serie 1.

- Al respekt for Jyderup, men det er lidt sjovere i 2. division. Jeg har det fandme godt, der er ikke meget jeg hellere vil med de her gutter end at rykke op, sagde den 23-årige målmand.

Han var før opgøret opmærksom på den åbenlyse faldgrube - at nervøsiteten ville tage overhånd.

- Vi snakkede inden kampen om, at vi skulle passe på ikke at tage det for seriøst, holde benene på jorden og ikke blive overtændte. Når bare vi spiller vores spil, og ikke falder med på de andres spil, så er vi suverænt det bedste hold i rækken, siger Kvist.

Målmanden nød tilskuernes opbakning, og den er han ikke selv blev for at dele ud af. Kvist er ofte selv tilskuer til lokale idrætsbegivenheder, og følger blandt andet Holbæks 2. divisionsmænd i golf, Holbæk-Stenhus' basketballhold i 1. division og Jernløses håndboldmænd i 3. division.

- Jeg elsker lokalsporten. Og det er vigtigt at bakke op om den, fordi det er fedt, når der er tilskuere. Og vi skal støtte hinanden herude, sagde Holbæk-målmanden, inden han med holdkammeraterne blev fejret i sponsorloungen til tonerne af »We Are the Champions«.