19. januar 2019
Indskiftede Marcus Carlson stod for Holbæks mål til 0-3 i pokalsejren over B73, Slagelse. Foto: Per Christensen.
Indskiftede Marcus Carlson stod for Holbæks mål til 0-3 i pokalsejren over B73, Slagelse. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk gjorde pokalarbejdet færdigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk gjorde pokalarbejdet færdigt
Lokalsport - 06. juni 2018 kl. 23:27
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke prangende, men et solidt stykke arbejde, der blev gjort færdigt, da danmarkserieholdet fra Holbæk spillede sig videre til den landsdækkende pokalturnering efter en sejr på 0-4 over serie 1-holdet B73 fra Slagelse onsdag aften.

B73, Slagelse havde ikke meget at byde ind med, men holbækkerne var alligevel længe om at komme i gang, inden et par store chancer blev afløst af Malte Sjørslevs mål til 0-1 midt i halvlegen.

Der var enighed i Holbæks omklædningsrum om at der skulle skrues op for blusset efter pausen, og snakken blev forvandlet til handling, da unge Frederik Ruhr Jensen scorede til 0-2 efter et lille kvarter.

Og 10 minutter senere sørgede indskiftede Marcus Carlson for den reelle afgørelse, da han stod klar i bagrummet og scorede efter en standardsituation.

Kort før tid satte tvillingerne Meinert punktum, da Claes Meinert serverede oplægget til Lasse Meinerts mål til 0-4.

En relativt nem dag på kontoret for Holbæk, der nu er i bowlen til første runde af DBU's landsdækkende pokalturnering, hvor de første divisionshold træder ind.

- Målet var helt klart at komme videre i turneringen, så vi får mulighed for sjove oplevelser som sidste år, sagde Holbæk-manager Morten Skovby med henvisning til sidste efterårs pokalkampe mod superligaholdene fra Horsens og Randers.