12. december 2017
Der kan blive særdeles travlt foran Holbæk-målet i forårets nedrykningskampe i 2. division.
Der kan blive særdeles travlt foran Holbæk-målet i forårets nedrykningskampe i 2. division.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk går ind til skæbneforår med stor selvtillid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk går ind til skæbneforår med stor selvtillid
Lokalsport - 18. marts 2017 kl. 12:38
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk tager søndag klokken 15.00 hul på et fodboldforår, hvor målet er klart: Sidstepladsen i nedrykningsspillet i 2. division skal veksles til overlevelse.

I klubben ser man alvorligt på situationen, men man mener, at man har holdet til at klare opgaven.

Vinterpausens tilgang har øget konkurrencen på holdet. Syv spillere er kommet til - Anders Mikkelsen, Frederik Reippuert, Sebastian Johansen, Nicki Vejlebo, Andrew Kakooza, Marcus Carlson Pedersen og Mathias Hjort - mens kun Mohammed Asrihi og Mads Haarbo er stoppet.

- Vores styrke er vel, at vi ikke har den smalleste trup som i efteråret. Svagheden er vel egentlig, at vi ligger, hvor vi ligger, mener træneren, der glæder sig over de mange nye spillere, men ærgrer sig lidt over rutine-niveauet.

- Man kunne måske godt tænke sig en eller to spillere, der har prøvet noget tilsvarende før, det ville være dejligt, siger Andersen.

Holbæk møder topholdet Middelfart i første runde, men kan i øvrigt glæde sig over at skulle møde alle de andre bundhold både ude og hjemme.

Midtbanetrio bliver afgørende for Holbæk

Skal operationen lykkes, er det i høj grad den centrale midtbane med anfører Jonas Thomsen, Ferdinand Bangsgaard og Christoffer Thrane, der skal træde i karakter efter et skuffende efterår.

- Med de kvaliteter og de CV'er vi har, så skal det være os tre, der spiller. Man skal kunne se, at der er os, der trækker de andre op. Det er vores ansvar at gå ud og levere varen, og det skal være os, de andre kan læne sig op ad. Når vi spiller, skal det være os, der har overtaget på midtbanen hver gang. Det kan man se udefra, og slaget på midtbanen er ofte det, der afgør kampene.Især når vi har dårlige baner, handler det om at sætte sig på midtbanen, og vi skal også kunne vinde kampene på nogle fysiske parametre, siger Holbæks anfører Jonas Thomsen.

Både Jonas Thomsen og Freddy Andersen mener, at midtbanen er blevet markant bedre i løbet af vinterpausen, og det skal kunne ses i kampene.

- Forhåbentligt kommer vi til at stå bedre i presspillet og i erobringsspillet. Og vi håber på, når vi har bolden, at vi kommer til at spille os til flere chancer. Vi tror på i nogle kampe, at vi bliver mere boldbesiddende, end vi var i efteråret. Vi skal vinde, men det er en hårfin balance. Hvor meget skal vi åbne. Jeg er træt af, at vi skal score tre eller fire mål for at vinde en fodboldkamp. Især nogle af de jyske hold er rigtigt dygtige til, at når de selv har scoret, så er de rigtigt svære at score imod, siger Freddy Andersen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk