21. maj 2019
Ferdinand Bangsgaard skal med sin rutine og 111 førsteholdskampe være med til at guide de unge Holbæk-spillere gennem sæsonen i danmarksserien. Foto: Peter Andersen
Ferdinand Bangsgaard skal med sin rutine og 111 førsteholdskampe være med til at guide de unge Holbæk-spillere gennem sæsonen i danmarksserien. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk går igen efter oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk går igen efter oprykning
Lokalsport - 02. august 2018 kl. 12:58
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk tager fredag aften hul på en ny sæson i danmarksserien, når holdet på udebane møder Herlev.

I sidste sæson missede Holbæk-mandskabet oprykningen til 2. division, som Slagelse suverænt tog til sig.

Spørgsmålet om, hvorvidt Holbæk skal gå benhårdt og ubetinget efter tilbagevenden til divisionsfodbold efter den kommende sæson skaber lidt forskellige svar i klubben.

- Resultatmæssigt er målsætningen at spille med i toppen af rækken, og se hvor langt det rækker. Vi har ambitioner om at præge toppen af rækken, og kan vi ende på førstepladsen er det fint. Men vi skal i hvert fald spille med om det, siger manager Morten Skovby, der i sin første sæson som seniortræner førte holdet til en andenplads i danmarksserien.

Anderledes lyder meldingen fra Asger Madsen, der ligesom Skovby er en del af klubbens sportslige udvalg.

- Vi har en ambition om at rykke op. Det er der ingen tvivl om, siger Madsen og fortsætter.

- Slagelse lavede 65 point i sidste sæson, og det bliver svært hvis et hold har tur i den på samme måde igen. Men vi har en forventning om, at Holbæk skraber mindst lige så mange point sammen som i sidste sæson. Det er historisk set dér det bliver afgjort, erklærer Madsen.

Holbæk nåede at samle 52 point sammen i den forgangne sæson, efter 16 sejre og fire uafgjorte opgør i de i alt 27 kampe.

Holbæk-manageren Skovby understreger, at både trænere og spillere lærte værdifulde lektioner i den forgangne sæson - og at det smitter af i hans vurdering af Holbæks muligheder i danmarksseriens pulje 1.

- Mange har hørt at målsætningen i sidste sæson var at komme tilbage til 2. division. Men vi er også blevet klogere af den sidste sæson. Og med en struktur med kun en oprykker ... altså, vi skal nok blive tophold, det tør jeg godt lægge hovedet på blokken og sige. Men med kun en oprykker kan det blive svært, mener Skovby.

Anfører Ferdinand Bangsgaard forventer også, at Holbæk igen skal spille med i toppen af rækken, men han er lidt mere forbeholden i forhold til at snakke om Holbæk som oprykningsfavorit

- Jeg forventer, at vi spiller med hvor det er sjovt, og så må vi se hvor langt det bærer. Umiddelbart er det en stærk pulje. Vi skal tage de unge med i ligningen, det er et meget ungt hold, især indskifterne. Det er fine spillere, men det skal bare med in mente at de ikke har spillet på det her niveau før, siger Bangsgaard.

Læs mere om Holbæks forventninger til den kommende sæson i torsdagsudgaven af dagbladet Nordvestnyt.