23. juli 2019
Sara Alting og Christa la Cour Kristensen delte topscorerværdigheden for Holbæk. De scorede seks mål hver. Foto: Christian Dahl
Sara Alting og Christa la Cour Kristensen delte topscorerværdigheden for Holbæk. De scorede seks mål hver. Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk fik første point med uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk fik første point med uafgjort
Lokalsport - 05. oktober 2018 kl. 20:58
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks 3. divisionskvinder satte fredag aften sæsonens første point ind på kontoen, da holdet på udebane spillede uafgjort mod Rødovre. Og gæsterne var nok tættest på at snuppe begge point. Bortset fra kampens første seks minutter var gæsterne i front i hele opgøret - og var endda foran med 21-18, inden hjemmeholdet udlignede med en hektisk slutspurt.

- På den ene side er jeg godt tilfreds med, at forsvaret fungerer. Jeg ville godt have solgt den på forhånd for 21 mål. Men vi scorer ikke nok. Ved 21-18 skal vi holde det, men det er svært at skælde spillerne ud. Dommerne dømte jo ikke angrebsfejl på Rødovres stregspiller, når hun kastede sig rundt. Og når kampen ender 21-21, så er det afgørende, mente Holbæk-træner Peter Schmidt.

Han ærgrede sig over, at holdet ikke formåede at få udbytte af første halvlegs store føringer. I pausen var gæsterne foran med 12-10.

- Da vi havde overtaget i første halvleg holdt vi op med at spille. Vi kiggede op på tavlen og tænkte »nå, det går godt nok«. Men kampen blev ødelagt af underlige kendelser i hjemmeholdets favør, lød det fra Holbæk-træneren, der heller ikke var helt tilfreds med de tre forskellige straffekast-skytter.

- Vi brændte tre i dag og har brændt syv i alt. Vi må hjem og lære at skyde straffe, konstaterede Peter Schmidt.