16. januar 2019
Fodbold. Danmarksserien. Holbæk-Slagelse. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Danmarksserien. Holbæk-Slagelse. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk fik aflyst Slagelses oprykningsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk fik aflyst Slagelses oprykningsfest
Opdateret 20. maj 2018 kl. 20:31
Lokalsport - 20. maj 2018 kl. 16:14
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks danmarksseriemandskab i fodbold fik søndag eftermiddag sat en stopper for lokalrivalernes oprykningsfest. Slagelse kunne med en sejr på SuRi Park i Holbæk sikre sig oprykning til 2. division - for næsen af forfølgerne fra Holbæk.

Men med 2-2 fik Holbæk sendt lokalkonkurrenternes oprykning til midlertidigt hjørnespark. Slagelse har dog fire kampe til at hente et enkelt point og kan søndag den 27. maj sikre oprykningen med hjemmebanesejr over FA 2000.

Holbæk var foran med 2-0 i søndagens topkamp, hvor Mads Bobjerg Larsen åbnede scoringen i første halvleg og øgede efter to minutters spil af anden halvleg. Slagelse fik dog udlignet, også via en tomålsskytte, nemlig Frederik Andersen, og med det resultat kunne spillerne i begge lejre se deres fans i øjnene.

- Vi tager det med, at vi er bedst i de indbyrdes kampe mod Slagelse. Vi spillede rigtig godt i første halvleg, der kom de ikke frem til noget, men i den sidste halve time stod vi bare og tog imod, sagde Holbæk-anfører Ferdinand Bangsgaard efter kampen.