21. maj 2019
Holbæk i røde trøjer var chanceløse, da TIK - Taastrup torsdag vandt med ni mål i Stadionhallen i Holbæk og overtog førstepladsen i 3. division.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk i røde trøjer var chanceløse, da TIK - Taastrup torsdag vandt med ni mål i Stadionhallen i Holbæk og overtog førstepladsen i 3. division.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk chanceløs mod tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk chanceløs mod tophold
Opdateret 01. november 2018 kl. 22:51
Lokalsport - 01. november 2018 kl. 22:33
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var klasseforskel i Stadionhallen i Holbæk, da Holbæks mænd torsdag aften tabte 26-35 til TIK - Taastrup.

Gæsterne glider dermed op på førstepladsen, mens Holbæk bliver liggende på en delt sidsteplads i det brede bundfelt i rækken.

Gæsterne var store, stærke og velspillende, men Holbæk formåede at holde sig inde i kampen i første halvleg, hvor føringen kun en enkelt gang nåede på fire mål i de første 22 minutter. Men Holbæk skulle spille for fuld styrke for at hænge på, og de sidste otte minutter gik gæsterne fra 11-13 til pausestillingen 13-19.

Fra starten af anden halvleg så det ud til, at Taastrup ville slå kampen ihjel, men de skulle alligevel bruge et kvarter på at bringe føringen op på tocifret ved 18-28.

Derfra fik Holbæk igen bidt sig fast, samtidig med gæsterne kunne se, at føringen ikke ville blive hentet. En enkelt gang nåede føringen op på 12 mål, men det endte med 26-35 efter et sidste minut, hvor Rasmus Andersen reddede et kontraløb, Mads Stenild scorede på en returbold, og gæsterne ramte overliggeren på et frikast efter tid.

Holbæk fejrede det næsten som et point, at de tabte med under 10 mål, for klasseforskellen var udtalt.

- De kommer til at spille om oprykning til 1. division næste sæson, lød forudsigelsen fra Holbæk-spillerne på vej fra banen.