14. december 2017
Fodbold, danmarksserien, Holbæk-Taastrup FC. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold, danmarksserien, Holbæk-Taastrup FC. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk åbner med målfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk åbner med målfest
Opdateret 06. august 2017 kl. 17:42
Lokalsport - 06. august 2017 kl. 16:43
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk vendte søndag tilbage til fodboldens danmarksserie, og sidste sæsons nedrykkere har allerede sat kursen tilbage mod 2. division. Premiere-gæsterne fra Taastrup FC blev i hvert fald besejret sikkert med tenniscifrene 6-2, og det var nok til at sende Holbæk på førstepladsen efter første runde af danmarksseriens pulje 1.

Gæsterne lagde ellers bedst ud og kom foran på SuRi Park efter et kvarter, da en for kort tilbagelægning til Holbæk-keeper Christian Mortensen førte til Mathias R. Jensens føringsmål. Men hjemmeholdet fik hurtigt rystet chokket af sig og midt i første halvleg udlignede anfører Jonas Thomsen på et frispark. Thomsen sørgede fem minutter senere for værternes første føringsmål, da han udnyttede forvirring i Taastrups straffesparksfelt efter en drible-aktion af Holbæk-debutanten Mikkel Jensen.

To minutter før pausefløjtet øgede Birol Serinkanli på et straffespark, begået mod første halvlegs store profil, Jonas Thomsen.

Anden halvleg var blot fem minutter gammel, da Holbæk-spydspidsen Jonas Bengtsson også meldte sig blandt målscorerne. Taastrup fik reduceret på en herlig helflugter fra Mathias Carlsen, men holbækkerne kom tilbage i førersædet med Bengtssons scoring til 5-2 midt i anden halvleg. I kampens tillægstid kom også Torbjørn Billeskov, der var skiftet ind for Bengtsson, på måltavlen.

- Vi er generelt ikke tilfredse med opspillet, vi blev lidt målliderlige og ville mere end det nødvendige. Men selv om vi lukker to mål ind, så synes jeg faktisk at vi havde styr på dem defensivt, lød det fra Holbæk-manager Morten Skovby.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk