24. januar 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk United har kurs mod serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk United har kurs mod serie 1
Lokalsport - 27. december 2017 kl. 10:31
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pilene har stort set fra dag et peget opad for den lille serieklub Holbæk United. Klubben så dagens lys og tog sine første fodboldskridt i foråret 2014 i serie 5, og allerede til sommer kan Holbæk United indfri klubbens allerførste målsætning og rykke op i serie 1.

Klubben er røget med raketfart op gennem serie-rækkerne, siden de tre stiftere af klubben satte sig ned med en blyant og en blok for at skitsere planerne. Turgay Keskin har været formand for klubben siden første dag, og han luftede de indledende planer til kammeraterne Mohammed Türkoglo og Özkan Tasdemir.

- Jeg havde tænkt på det i et stykke tid, og vi snakkede om at der manglede et alternativ, fordi alle vores kammerater spillede i Holbæk Bold- & Idrætsforening. Vi følte, at der manglede alternativer, hvor man stadig kunne have ambitioner, fortæller Keskin, der selv nåede at spille på andetholdet i Holbæk - under træneren Jan »Krølle« Nielsen.

Holbæk United overvintrer på førstepladsen i serie 2 - fem point foran nærmeste forfølger.

- Vi bliver skuffet, hvis ikke vi rykker op. Det kræver stadig hårdt arbejde, men målsætningen er at jagte oprykningen, og det gør vi. Da vi stiftede klubben sagde vi, at serie 1 er målsætningen, for det der med linjevogtere, der har vi altså savnet. Tanken var, at vi skulle revurdere målsætningen efter seks år, men nu har vi været her i fire år, og vi er allerede tæt på vores mål, siger formanden, der på trods af fraværet af et klubhus fremhæver det sociale sammehold.

Holbæk United spillede i de første sæsoner hjemmebanekampe på Fælleden, men har i det seneste to et halvt år haft hjemmebane i Tuse.

Læs hele klubportrættet i onsdagens udgave af Nordvestnyt.