23. oktober 2019
Basketball, 1. division. Holbæk-Stenhus-BK Amager. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Basketball, 1. division. Holbæk-Stenhus-BK Amager. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-Stenhus klar til finalen i 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-Stenhus klar til finalen i 1. division
Opdateret 09. maj 2019 kl. 22:33
Lokalsport Nordvestnyt - 09. maj 2019 kl. 22:26
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den der ler sidst, ler bedst.
Torsdag aften kunne basketballspillerne fra Holbæk-Stenhus tillade sig at skrue det helt store sejrssmil på. Hjemme i Stenhus-hallen lykkedes det at besejre BK Amager med 86-75, og dermed er Holbæk-Stenhus klar til finaleopgør om titlen som det bedste hold i de tre 1. divisioner.

Holbæk-smilene er nok ikke blevet mindre af, at torsdagens slagne modstandere vandt den pulje, som Holbæk-Stenhus blev nummer tre i - og at amagerkanerne i øvrigt havde vundet tre af sæsonens fire første møder og i næste sæson rykker op i Basketligaen.

Holbæk-Stenhus var bagud efter første periode, men fik vendt det til føring på 46-37 efter de to første perioder. I anden halvleg gav Holbæk-Stenhus aldrig slip på føringen, selv om Amager flere gange var tæt på. Topscorer for hjemmeholdet blev boldekvilibristen Mo Berchie, der lavede 27 point.

Først søndag kender Holbæk-Stenhus finalemodstanderen, når Falcon 2 har mødt Viby IF på udebane i den anden slutspilspulje. Falcon 2 slog i deres første kamp Virum med 76-63.