15. august 2020
Holbæk har forlænget aftalen med manager Morten Skovby. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Holbæk har forlænget aftalen med manager Morten Skovby. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk B&I forlænger med manager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk B&I forlænger med manager
Lokalsport Nordvestnyt - 21. marts 2019 kl. 11:10
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sommeren 2017 fyrede Holbæk B&I trænerduoen Freddy Andersen og Kim Hansen, efter det blev til nedrykning fra 2. division. Den daværende sportschef Morten Skovby fik en ny rolle som manager med den klare opgave at sørge for oprykning til 2. division igen.

Efter et mislykket første forsøg står Skovby og holdet over for et forår, hvor oprykningen skal i hus. Og forud for premierekampen søndag hjemme mod BSF har klubbens bestyrelse givet træner og hold et skulderklap.

På et møde med klubbens sponsorer onsdag aften fortalte bestyrelsen nemlig, at aftalen med Morten Skovby er forlænget, så den også gælder næste sæson.

Ifølge et referat skrevet af den tidligere elitechef Asger Madsen fremhævede bestyrelsen at spillestil, mandskabspleje og det generelle samarbejde er i tråd med den strategi der er besluttet og at bestyrelsen føler sig overbevist om, at Morten Skovby er manden der kan føre holdet tilbage i 2. division.

Holdet ligger på andenpladsen i danmarksserien med et point op til Avedøre, som man mangler at møde to gange.

I efteråret vandt Holbæk 10 kampe spillede tre uafgjort o tabte en i danmarksserien. Totalt under Morten Skovby har holdet i danmarksserien vundet 26 kampe, spillet syv uafgjort og tabt otte. I pokalturneringen er det blevet til syv kampe fordelt på fem sejre og to nederlag.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?