19. august 2019
Løve-Høngs Cille Toftgaard scorede fire mål i mødet med topholdet Nykøbing Falster i kvalifikationsrækken.  Foto: Peter Andersen
Løve-Høngs Cille Toftgaard scorede fire mål i mødet med topholdet Nykøbing Falster i kvalifikationsrækken. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høj moral af Løve-Høng i nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høj moral af Løve-Høng i nederlag
Lokalsport Nordvestnyt - 20. februar 2019 kl. 11:15
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med kun ni spillere til rådighed på grund af skader, sygdom og ferie var der på forhånd ikke de store forventninger til, at Løve-Høngs kvinder i kvalifikationsrækken kunne stille meget op mod det suveræne tophold fra Nykøbing Falster tirsdag aften i Hønghallen. Og gæsterne rejste da også hjem med en sejr på 22-16 efter et opgør, som Løve-Høng kunne være tilfredse med.

Ikke mindst fordi Trine Thomsen blev skadet i slutningen af første halvleg. Men i træner Lars Jørgensen har holdet en både snu og meget rutineret træner, og Jørgensen måtte tænke kreativt og ud af boksen for at imødekomme de tiltagende vanskeligheder.

Med Trine Thomsens exit var udskiftningsmulighederne ikke eksisterende, og så måtte Mie Kantsø, den ene af holdets to keepere, trække i en gul trøje som markspiller, mens Maibritt Pedersen tog permanent plads i målet.

- Alligevel spillede pigerne en fantastisk kamp, og gik til den. Og på intet tidspunkt løb topholdet rigtigt fra os, selv om de havde en række gode og meget store spillere med, lød de ubetingede roser fra Lars Jørgensen, som ikke mindst glædede sig over, at hans hold rejste sig og kæmpede indædt oven på den noget skuffende indsats for 14 dage siden mod Sakskøbing.

Cille Toftgaard blev Løve-Høng-topscorer med fire mål.

Løve-Høngs mænd i kvalifikationsrækken skulle efter planen have spillet mod bundholdet NFØ Håndbold umiddelbart efter kvinderne, men NFØ, Nordrup-Farendløse IF, Ørslev IF, dukkede ikke op, og så vandt Løve-Høng-mændene med 2-0 uden at spille.

- Det var fjerde gang, de meldte afbud til en kamp i rækken, så mon ikke snart holdet trækkes, lød spørgsmålet fra Løve-Høng-træner Claus Forza Petersen efter skrivebordsejren.