25. april 2018
Formand Betinna Eriksen og Kalundborg Hockey Klub havde besøg af det danske og svenske herrelandshold søndag. Foto: Anders Vestergaard
Formand Betinna Eriksen og Kalundborg Hockey Klub havde besøg af det danske og svenske herrelandshold søndag. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hockeyklub fik prominent besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hockeyklub fik prominent besøg
Lokalsport - 15. oktober 2017 kl. 14:13
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De har spillet sig op i det bedste europæiske selskab, og søndag kom det danske indendørs hockeylandshold for mænd så forbi Kalundborghallerne, da Kalundborg Hockey Klub som vært satte gang i indendørssæsonen med to testkampe mod Sverige.

Herrelandsholdet er blandt de otte deltagere ved A-VM i belgiske Antwerpen til januar, og som et led i de allerførste forberedelser spillede den 16 mand store bruttotrup fire testkampe mod Sverige hen over weekenden. De to første blev spillet i Slagelse lørdag, mens cirka 100-150 tilskuere i Kalundborghallerne overværede de to øvrige, som endte med sejr til svenskerne, der er rykket ned fra A-gruppen.

For Kalundborg Hockey Klub var landsholdets besøg en kærkommen lejlighed til at vise den relativt lille sportsgren frem i håbet om at kunne tiltrække flere medlemmer til den lille klub, der i øjeblikket har to ungdomshold.

- Landstræneren spurgte om vi ville være vært, og det er meget lækkert at kunne vise især ungdommen, hvordan hockey spilles på højeste niveau. Men vigtigst for os er at få udbredt sporten og at få vist, at hockey først og fremmest skal være sjovt og hyggeligt, fortæller formand for de cirke 85 medlemmer i Kalundborg Hockey Klub, Betinna Eriksen, som i øvrigt havde sin blot 14-årige søn Mikkel Eriksen som en af to dommere i begge kampe.