20. september 2019
Håndbold. 3. division. Holbæk-Himmelev. 

Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Håndbold. 3. division. Holbæk-Himmelev. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Himmelev snuppede alle fire point i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Himmelev snuppede alle fire point i Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 24. marts 2019 kl. 19:05
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lykkedes ikke for Holbæks håndboldmænd at spille sig fri af nedrykningstruslsen, da 3. divisionsholdet søndag havde besøg af bundrivalerne fra Himmelev. Gæsterne løb med en sejr på 25-22, og det eneste positive for holbækkerne ved det er, at Holbæk vandt det første opgør i Himmelev med fire mål, og derfor er bedst i de indbyrdes opgør.

Dermed er der lagt op til et brag af en sidste runde, hvor Lammefjorden, Holbæk og Himmelev skal afgøre, hvem der rykker direkte ned, hvem der skal i kvalifikationskampe og hvem der sikrer sig en ny sæson i 3. division.

Holbæk-mændene var på intet tidspunkt i front mod Himmelev. Gæsterne scorede allerede fem minutter før slutfløjtet til stillingen 22-25, og i de sidste minutter var der stor dramatik på banen, hvor Himmelev forsøgte at få det forløsende fjerde mål, der ville stille dem bedst i sæsonens sidste kamp. I stedet kan Holbæk sikre sig overlevelse i den sidste kamp mod Jernløse - forudsat at Himmelev taber til topholdet TIK Taastrup.

Også Holbæks 3. divisionskvinder måtte se Himmelev tage sig af sejren i Stadionhallen, efter at gæsterne vandt med 28-25. Det betyder, at Holbæk-kvinderne fortsat er tredjesidst, inden sidste-runde-kampen mod FIF, der kun er et point foran. Også SUS Håndbold, Rødovre og Ajax er kun et point foran Holbæk, så også her er der bagt op til et nedrykningsdrama i sidste runde.