23. november 2017
Fodbold danmarksserien Kalundborg-Hillerød. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold danmarksserien Kalundborg-Hillerød. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød pudsede målnæsen i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød pudsede målnæsen i Kalundborg
Opdateret 11. maj 2017 kl. 22:49
Lokalsport - 11. maj 2017 kl. 21:26
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en af de nemmere dage på kontoret, da danmarksseriens tophold Hillerød torsdag aften besøgte bundproppen Kalundborg. Gæsterne tog hjem med en sejr på 8-0, efter at have scoret fire mål i første halvleg.

Der var i den grad tale om klasseforskel på topholdet og Kalundborg, der i 21 kampe blot har fået et point. Og kampen var da også kun 10 minutter gammel, da Hillerød bragte sig foran. Og i resten af opgøret stod Hillerød for afslutningerne, mens Kalundborg havde nok at se til i forsvaret.

- Det er fristende at sige, at vi skal også vinde med 9-0, når Kalundborg tabte med de cifre sidst. Men vi viste ved de fire første mål, at vi havde tålmodighed, og jeg vil hellere have, at vi spiller chancerne større, sagde Hillerød-træner Tommy Schram efter kampen.

Hos Kalundborg er man efterhånden vænnet til de skræmmende cifre.

- Det var et godt hold vi mødte, de var klasser bedre på alle pladser. Det vidste vi på forhånd, og vi kan ikke klage over indstillingen og fighten. Spillerne håndterer det pænt, og der er fremgang hver gang, sagde Kalundborgs træner, Kennet Jensen.

Hillerøds mål blev scoret af - i rækkefølge: Jon Masimuna, Tobias Andersen, Johannes Houberg, Tobias Andersen, selvmål af Kalundborgs Andre Granell, Jojo, Amir Taslikukur og Johannes Houborg.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk