25. april 2019
Ferdinand Bangsgaard håber, at lørdag er startskuddet til en ny sejrsstime i danmarksserien.
Ferdinand Bangsgaard håber, at lørdag er startskuddet til en ny sejrsstime i danmarksserien.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herlev skal nedlægges i jagten på en ny stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlev skal nedlægges i jagten på en ny stime
Lokalsport - 05. oktober 2018 kl. 15:32
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Point kommer i stimer.
Det synes at være sandheden i fodbold, hvor Holbæk efter 18 point i træk i de første kampe aktuelt står med et point for de seneste to.

- I sidste sæson lærte vi lige præcis, at det handler om at få stimer. Så kan der være udfald, men det handler om at holde fast i stimerne. Lige nu har vi to point mere end Slagelse havde på samme tidspunkt i sidste sæson, siger Holbæks anfører Ferdinand Bangsgaard.

Sidste sæson kom Slagelses point i tre stimer først 12, så seks, så et nederlag og derefter 16 point i efteråret og 31 i foråret uden nederlag.

Holbæk havde omvendt et hakkende efterår, der hed seks point, seks point, syv point, tre point og et point afbrudt af nederlag. Mens foråret efter nederlag i første kamp bød på 26 point i træk for så at slutte med et nederlag og en sejr.

Derfor skal Holbæk hurtigst muligt i gang med en sejrsstime igen. Den skal helst starte mod Herlev, der lørdag gæster SuRi Park i Holbæk med start klokken 14.00.

Sidste år sluttede alle tre kampe mellem holdene 2-1. To gange til Herlev og en gang til Holbæk.

- Vi spiller altid spændende kampe mod Herlev. Jeg tror, at de har fået offensiven til at køre, så vi skal håbe at vores defensiv kan stå imod. Og så ved jeg, at vi har offensiven til at gøre ondt på dem. Vi skal nok komme frem til chancer. Det er to offensive hold, så det bliver forhåbentlig god fodbold, siger Ferdinand Bangsgaard.