20. november 2017
Nina Lykke Petersen og holdkammeraterne i Holbæk fik slidt sig til begge point efter en imponerende slutspurt. Foto: Mie Neel
Nina Lykke Petersen og holdkammeraterne i Holbæk fik slidt sig til begge point efter en imponerende slutspurt. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heftig slutspurt gav etmålssejr i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heftig slutspurt gav etmålssejr i Odense
Lokalsport - 22. oktober 2017 kl. 21:20
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks håndboldkvinder var tæt på at blive sat helt ud af spillet, da der manglede 10 minutter af søndagens 3. divisionskamp mod TPI Odense. Stillingen var 20-16 til de fynske værter, der oven i købet havde fået straffekast og skulle spille to minutter i overtal.

Men målvogteren Karoline Jensen reddede straffekastet og kickstartede et utroligt comeback af gæsterne. For holbækkerne vandt undertalsperioden med to mål, og fra 20-18 fandt gæsterne pludselig det spil frem, som træner Peter Schmidt havde manglet i opgøret. Holbæk scorede også de næste tre mål, og da Karoline Jensen fortsatte storformen kunne sjællænderne rejse hjem med en sejr på 21-20. Nina Lykke Petersen fik faktisk scoret til 22-20, men målet blev underkendt, fordi dommerne mente hun ikke havde sluppet bolden før slutfløjtet.

- Det var en mærkelig kamp. Ved straffekastet tænkte jeg »vi får ikke point«, men redningen var som at tænde en lighter og sætte ild til benzin. Havde vi spillet sådan hele kampen, så var den aldrig blevet spændende, så jeg er rigtig glad for de to point, siger Holbæk-træneren.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk