18. oktober 2019
Malte Sjørslev. Foto: Peter Andersen
Malte Sjørslev. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hattrick i pokalsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hattrick i pokalsejr
Lokalsport Nordvestnyt - 06. juni 2019 kl. 09:42
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks bedste fodboldspillere satte onsdag aften kryds ud for femte runde i pokalturneringen, da det på udebane lykkedes at besejre serie 2-holdet Lynge-Uggeløse med 4-0. Dermed er Holbæk, kun en uge efter 3-0 sejren over Tølløse i tredje runde, klar til at fortsætte i pokalturneringens femte runde til august.

Holbæk leverede på valgdagen et bredt samarbejde hen over midten. Manager Morten Skovby skulle dog ikke forholde sig til splittelse på fløjene - da han var i Tyskland på grund af arbejde. På sidelinien stod førsteholdstræner Lars Feist derfor med ansvaret, og hvis han fik sved på panden, så var det nok meteorologisk betinget.

Efter et kvarters spil fremtvang Lasse Frendrup et straffespark, som Malte Sjørslev scorede på. Få minutter før pausen leverede venstrekantspilleren Andrew Kakooza et flot oplæg til topscorer Rasmus Suhr Petersen, der sørgede for pauseføring på 2-0.

Holbæk fik i realiteten afgjort pokalopgøret på en halv halvleg efter pausen. 10 minutter efter sidebyttet øgede Sjørslev til 3-0 - og han stod også for kampens sidste mål, cirka midt i anden halvleg.

Holbæk, der lørdag møder AB Tårnby på udebane i danmarksserien, lod en række af de sædvanlige spillere i startformationen blive hjemme. Målmandsposten tog Magnus Christoffersen sig af, mens der var blevet plads til de tidligere Kalundborgspillere Emil Dahlmann Petersen og Kakooza, og til Simon Engberg på højrekanten.