18. oktober 2019
Skeetskytte Jesper Hansen fra Svebølle. Foto: Per Christensen
Skeetskytte Jesper Hansen fra Svebølle. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hansen røg ud før VM-finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hansen røg ud før VM-finalen
Lokalsport Nordvestnyt - 08. juli 2019 kl. 10:59
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke de store danske jubelscener, da skeetskytten Jesper Hansen fra Svebølle i weekenden deltog i VM i Italien. Efter fem missere i kvalifikationen sluttede den tidligere verdensmester som nummer 26 i kvalifikationen - og måtte dermed kigge på fra tilskuerpladserne i finalen.

Hansen ankom direkte til Lonato del Garda i Italien fra European Games - hvor europamesteren fra Svebølle heller ikke nåede finalen. I kvalifikationen i Italien lagde Jesper Hansen ud med fuldt hus og 25 træffere i første runde. Men så fulgte en runde med tre forbiere, og dernæst endnu en runde med to forbiere, så selv om Hansen ramte samtlige 25 træffere i de to sidste runder, så var det ikke nok.

- Jeg er selvfølgelig skuffet. Men VM lå tæt på European Games i Minsk, og det blæste så meget her i Italien, at vi kun fik tre runders træning, fortæller Jesper Hansen, der netop er hjemvendt fra Italien.

Det var ganske sigende også på de tre baner, hvor Hansen havde trænet på forhånd, at han ramte alle 25 lerduer.

- Havde vi haft mulighed for at træne bare en dag mere, så havde det nok set anderledes ud, mener Jesper Hansen, der traditionelt har det godt på den italienske bane.

- Jeg har skudt mange gange på den bane og kan faktisk godt lide den, så jeg har også trænet meget på den. Men der var altså et par smuttere, konstaterer Jesper Hansen, der nu kan puste lidt ud efter halvanden måned på farten.

Han forventer at stille op til DM om tre uger. Det danske mesterskab ligger en uge før en World Cup-turnering i Finland.

Sammen med Emil Petersen og Johan Birklykke sluttede Jesper Hansen på 14. pladsen ved VM med Danmark.