17. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hansen på delt andenplads i Minsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hansen på delt andenplads i Minsk
Lokalsport Nordvestnyt - 27. juni 2019 kl. 11:56
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trods temmelig svære betingelser ligger Svebølles europamester i skeetskydning Jesper Hansen fra Svebølle med helt fremme efter førstedagen af konkurrencerne i skeetskydning ved European Games i hviderussiske Minsk.

Efter onsdagens tre første runder ligger Jesper Hansen på en delt andenplads, blandt andre sammen med den danske mester Emil Petersen fra Jetsmark.

73 pletskud af 75 mulige blev det til for Jesper Hansen, der missede en due i hver af de to første runder, mens det blev til fuldt hus i tredje runde.

Han kendte ikke selv sin nøjagtige placering efter de tre første runder, og det er heller ikke noget, han bruger så mange tanker på.

- Jeg har selvfølgelig en fornemmelse af, at jeg er godt skydende og er med i toppen, men for mig er der ingen grund til at undersøge, hvor jeg helt nøjagtigt ligger i forhold til konkurrenterne. Det lægger bare mere pres på. Jeg vil bare gerne skyde min egen konkurrence og så se, hvor langt det rækker til sidst, fortæller Hansen.

- Det er en svær teknisk bane, hvor kombinationen af lys, baggrund og vind gjorde det svært for de fleste. Men vi havde forberedt os på den slags forhold med et par træningsture til Sverige, inden vi tog af sted, fortæller Jesper Hansen.

Den afsluttende kvalifikationsrunde og finalerne afvikles torsdag. Tjekkiske Tomas Nydrle har lagt sig alene i front med 74 pletskud.