19. oktober 2019
Jesper Hansen fra Svebølle sluttede sæsonen med en 12. plads ved VM i Sydkorea. Foto: Dansk Skytte Union
Jesper Hansen fra Svebølle sluttede sæsonen med en 12. plads ved VM i Sydkorea. Foto: Dansk Skytte Union
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hansen nåede ikke i VM-finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hansen nåede ikke i VM-finale
Lokalsport Nordvestnyt - 14. september 2018 kl. 14:21
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om han blev bedst placerede dansker efter torsdagens tre indledende runder lykkedes det ikke Svebølles tidligere verdensmester og regerende europamester Jesper Hansen at nå frem til finalen ved VM i sydkoreanske Changwon efter fredagens to afsluttende kvalifikationsrunder.

Som sidste år ved mesterskaberne i Rusland blev missere i torsdagens første tre runder dyre for Svebølle-skytten, der ikke ramte due nummer fire i første runde, due 15 i anden runde og heller ikke fik ram på den 10. af de 25 duer i tredje runde.

I de regnfulde omgivelser i den sydkoreanske kystby gav det en samlet score på 72 pletskud og en plads som nummer 33 inden fredagens sidste to runder.

Her kunne Jesper Hansen med fuldt hus i begge runder have skudt sig op til omskydning om en plads i finalen, hvor de seks bedste skulle skyde om de tre VM-medaljer.

Men Hansen fik ikke ram på den syvende af de første 25 lerduer, og så hjalp det lige lidt, at den danske europamester ramte alle 25 duer i sidste runde.

Med en samlet score på 121 pulvariserede lerduer, kunne Jesper Hansen på en sammenlagt 12. plads ærgerligt konstatere, at han med blot én ramt due mere havde fået en ekstra chance.

Verdensmester blev Vincent Hancock fra USA foran norske Erik Watndal og italienske Riccardo Filippelli.