17. oktober 2019
Mads Bobjerg Larsen er blandt de spillere, der har lavet aftale med Holbæk for den kommende sæson i 2. division. Foto: Svend Erik Hansen.
Mads Bobjerg Larsen er blandt de spillere, der har lavet aftale med Holbæk for den kommende sæson i 2. division. Foto: Svend Erik Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halvdelen af truppen på plads i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halvdelen af truppen på plads i Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 29. juni 2019 kl. 13:45
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring halvdelen af spillertruppen er klar til at fortsætte i den kommende sæson og tørne ud for Holbæk i fodboldens 2. division. Det oplyser klubben lørdag på sin hjemmeside.

Den midlertidige sportschef Rasmus Stenild er i fuld gang med at finde en ny cheftræner, og han kan altså nu præsentere 13 spillere for eventuelle kandidater.

Holbæk har foreløbig lavet aftaler med følgende spillere: Birol Serinkanli, Mads Bobjerg Larsen, Lasse Frendrup, Sebastian Johansen, Benjamin Bang Maarfelt, Mathias Eilstrup Larsen, Simon Engberg, Frederik Ruhr, Jonas Lund, David Paris, Kristian Paris, Kristian Skovby og Nikolaj Frandsen.

Desuden vender Casper Borød tilbage efter fire sæsoner i Lyngby og syv spillere rykker op fra U19-truppen. Det er Nicolai Olsen, Peter Pele Hansen, Victor Kofoed, Christian Olsen, Rasmus Jensen, Gustav Madsen og Alexander De Lellis Stroustrup.