25. maj 2019
Noget overraskende ønsker HH-formand Søren Leth ikke at fortsætte i den nye bestyrelse. Foto: Mie Neel
Noget overraskende ønsker HH-formand Søren Leth ikke at fortsætte i den nye bestyrelse. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndboldklub i Holbæk får ny bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldklub i Holbæk får ny bestyrelse
Lokalsport - 13. juni 2018 kl. 13:13
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Håndboldklub bruger pausen mellem to sæsoner til at foretage en gennemgribende renovation af klubbens bestyrelse. Den har længe været underbemandet og får altså efter sommerferien et helt nyt udseende. Det lykkedes ikke at fylde alle sæderne på klubbens generalforsamling, og derfor må klubben indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, der bliver holdt onsdag den 20. juni.

Hverken formand Søren Leth, næstformand Anja Lykke Petersen og kasserer Steen Christiansen ønsker at fortsætte i bestyrelsen - det samme gælder bestyrelsesmedlemmerne Claus Gotfredsen og Martin Christophersen.

Ifølge afgående formand Søren Leth er der ikke den store dramatik - udmeldelserne skyldes primært tidsnød. På den ordinære generalforsamling meldte John Taggard sig, og derfor skal der ifølge Leth blot findes et bestyrelsesmedlem mere for at nå op på fem.

Søren Leth satte sig i formandsstolen i august og har i den forgangne sæson også været cheftræner for klubbens mænd, som han har ført fra kvalifikationsrækken tilbage til 3. division. I næste sæson overtages holdet af Michael Bøwig.