18. februar 2019
Holbæk-Greve. Foto: Brian Jensen
Holbæk-Greve. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve gav ikke Holbæk problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve gav ikke Holbæk problemer
Lokalsport - 11. august 2018 kl. 16:55
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke den store tvivl om udfaldet, da Holbæk lørdag eftermiddag tog imod Greve i sæsonens første hjemmebanekamp. Med en scoring i hver af de to halvlege hentede værterne sæsonens anden sejr.

Forsvareren Mikkel Adamsen bragte Holbæk foran midt i første halvleg, efter at forsøg fra Rasmus Suhr Petersen og Jonas Bengtsson var blevet afvist af Greve-keeperen. Greves største tilbud faldt før pausen, men Stelian Trasborgs skud ramte toppen af overliggeren og gik ud til målspark.

Efter pausen fortsatte Holbæk med at være dominerende, og det var langt fra ufortjent at Birol Serinkanli kunne øge føringen på straffespark - efter at en fri Malte Sjørslev var blevet væltet i feltet af den tidligere Svebølle-spiller Frank Semou. Og da Greve ikke formåede at sætte Holbæk under vedvarende pres kunne værterne trille endnu en sejr i hus.

- Jeg synes det foregik på vores præmisser, men jeg savnede at vi holdt fokus hele vejen igennem. Vi havde en bedre periode i forhold til pokalkampen mod HIK og i anden halvleg havde de ikke rigtig noget at komme med, sagde Holbæk-målscoreren Mikkel Adamsen efter opgøret.