14. december 2017
TFC Odsherred, Andreas Elkjær. ¬ Foto: Per Christensen
TFC Odsherred, Andreas Elkjær. ¬ Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuldt udbytte i TFC-debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuldt udbytte i TFC-debut
Lokalsport - 07. august 2017 kl. 21:35
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TFC Odsherred oplevede både modgang og medvind, da TFC Odsherred mandag aften debuterede i fodboldens danmarksserie. For i udebanekampen mod B1908 fik nordvestsjællænderne vendt pausestillingen 0-2 til sejr på 3-2.

Første halvleg vil gæsterne nok gerne lægge bag sig, for den sad hjemmeholdet fuldstændig på. Abdolie Njai scorede på hovedstød efter hjørnespark efter et kvarter, og der var ikke meget at glæde sig over for de mange medrejsende Odsherred-tilhængere, da Martin Lisborg øgede til 2-0 efter 37 minutter. For på det tidspunkt havde Odsherred ikke haft et skud mod B1908-målet - og det fortsatte faktisk et stykke ind i anden halvleg.

For selv om Odsherred fik reduceret syv minutter inde i anden halvleg, så var det først da Yousef Ghani sparkede bolden ind til 2-2 at gæsterne havde en afslutning inden for målrammen. Ghani stod også for reduceringen, men det var på hovedstød, og det var også startskuddet til Odsherreds bedste periode i kampen.

Det fik Odsherred bonus af, da Andreas Elkjær et kvarter før tid sendte en løs bold i feltet i mål efter et hjørnespark. Og selv om Odsherred-mandskabet blev presset helt tilbage i kampens slutning, så lykkedes det at hive den første sejr og de første tre point hjem.

- Vi fik en god snak i pausen, hvor »Krølle« (assistent-træner Jan Nielsen, red.) bad dem om at steppe op. Vi havde styr på dem i første halvleg, indtil de scorede, og anden halvleg var lige efter bogen, sagde træner Erdogan Aslan, der debuterede som Odsherred-træner på sidelinjen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk