15. november 2018
Simon Nielsen prøvetræner hos TFC Odsherred. Foto: Christian Dahl
Simon Nielsen prøvetræner hos TFC Odsherred. Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forstærkning fra Kosovo, Herlev og Raklev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forstærkning fra Kosovo, Herlev og Raklev
Lokalsport - 30. januar 2018 kl. 16:48
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TFC Odsherred havde mandag første træningsdag efter juleferien. Og danmarksserieholdet havde tre nye spillere med, som træner Erdogan Aslan betragter som klare forstærkninger.

Mest eksotisk er Besnik Mashuku. Albaneren fra Kosovo er flyttet til Danmark, fordi han er blevet gift med en albaner opvokset i Danmark, og han er nu klar til at tørne ud for Odsherred. Han ligner en meget solid midtbanespiller, der efter eget udsagn har spillet en række kampe i den bedste række i Kosovo.

- Der er ikke så stor forskel i forhold til her. Men det er mere teknisk i Danmark, siger Besnik Mashuku efter første træning.

Desuden har Odsherred hentet angriberen Emre Selvi i herlev, og så er Raklevs Simon Nielsen til prøvetræning, men han er blandt de tre, som Erdogan Aslan ser som forstærkninger.

- Det er superfedt, og jeg er glad for at få chancen, siger Simon Nielsen, der dog mangler at få styr på en del detaljer, da han har afsluttet sin uddannelse og derfor står i en usikker position med hensyn til job, bopæl og klub.

Klubben har desuden rykket Frederik larsen op fra sin egen ungdomsafdeling.

TFC Odsherred har til gengæld sagt farvel til de to forsvarsspillere Mark Mainz og Kasper Karlsen, der begge har valgt at stoppe.