23. marts 2019
Line Mie Hjorth Christensen vandt suverænt guld i damedouble.  Foto: Mik
Line Mie Hjorth Christensen vandt suverænt guld i damedouble. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot medaljehøst til Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot medaljehøst til Høng
Lokalsport - 10. juli 2018 kl. 15:51
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høng blev den store medaljesluger ved DM i petanque i Odense, hvor også Holbæk og Ugerløse fik medaljer.

Ikke overraskende var landsholdsspilleren Line Mie Hjorth Christensen blandt medaljetagerne.

EM-sølvvinderen fra 2014 skal også i år til EM sammen med Katrine Junge fra Odense, og de to gjorde rent bord ved DM, da de vandt samtlige kampe i damedouble og tog guldet sikkert hjem.

- Vi går igennem med en samlet score på 78-29, hvilket er en meget godkendt og overlegen score, fortæller Line Mie Hjorth Christensen.

Hun nåede også i DM-finalen i mixeddouble, men her måtte hun og makkeren Lasse Dithmar fra Hedebo se sig slået 13-10, så de måtte nøjes med sølv.

Til gengæld kunne hun glæde sig over, at sønnen William Hjorth på 13 år gjorde sig særdeles positivt bemærket i juniorrækken. Her endte han med to guldmedaljer og to bronzemedaljer. Guldmedaljerne kom i single og triple, mens der var bronze i både double og mixeddouble.

Efter den stærke præstation er håbet, at William Hjorth er med på det danske juniorlandshold, der bliver udtaget 15. juli. Holdet skal spille EM i Spanien i oktober.

I juniorrækken gjorde Ugerløses juniorer også opmærksom på sig selv. Brødrene Elias og Silas Frostholm kom begge hjem med medaljer. Elias Frostholm tog en guld- og e sølvmedalje, mens Silad Frostholm vandt to bronzemedaljer.

Holbæk havde en række normale medaljekandidater på ferie, men det lykkedes alligevel at hente medalje, da Jens Bjørnstrup, Glen Bernstein og Torsten Johnsen fik bronze i triple i veteranrækken.

Høngs formand Claus E. Pedersen fik også en veteranmedalje, da han tog bronze i single.