23. marts 2019
13-årige Smilla Barkum fra Holbæk Taekwondoklub vandt sit fjerde danske mesterskab ved DM i Solrød.
13-årige Smilla Barkum fra Holbæk Taekwondoklub vandt sit fjerde danske mesterskab ved DM i Solrød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjerde DM-guld til ung Holbæk-kæmper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjerde DM-guld til ung Holbæk-kæmper
Lokalsport - 20. november 2018 kl. 10:35
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Taekwondoklub var flot repræsenteret i weekenden, da 130 af Danmark og Færøernes bedste taekwondo-udøvere i teknik og kamp skulle kæmpe om de eftertragtede guldmedaljer ved DM i Solrød Idrætscenter.

For fjerde gang på fem år kom 13-årige Smilla Barkum hjem fra et dansk mesterskab med en guldmedalje om halsen, mens Holbæk-klubbens tidligere landsholdskæmper Alfred Rydahl måtte tage til takke med en andenplads og sølvmedalje.

I dette års DM-finale mødte Smilla Barkum en stærk landsholdskæmper, som hun for nylig tabte knebent til. Men denne gang var Holbæk-kæmperen bedre forberedt, ikke mindst fordi hun fulgte træner og klubformand Lars Mogensens gameplan til punkt og prikke. Smilla Barkum vandt efter et direkte facekick på point-gab eller teknisk knockout med cifrene 22-2.

23-årige Alfred Rydahl er i øjeblikket Holbæks mest erfarne kæmper og er nu tilbage på scenen efter operation og en længerevarende skadespause.

I DM-finalen mødte Rydahl en kæmper fra Albertslund, som i øjeblikket nok er den højeste aktive kæmper i Danmark, og holbækkeren tabte med 15-25.

Dermed lykkedes det altså ikke for Alfred Rydahl at genvinde den titel, han ellers har vundet seks gange tidligere.