20. oktober 2019
Lars Feist overtager trænerposten i Holbæk efter Morten Skovby. Foto: Per Christensen.
Lars Feist overtager trænerposten i Holbæk efter Morten Skovby. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Feist ny cheftræner i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feist ny cheftræner i Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 11. juli 2019 kl. 16:08
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spillertruppen er ved at være på plads, og nu har Holbæks midlertidige sportschef Rasmus Stenild også sat navne på trænerteamet for fodboldklubbens bedste mandskaber.

Ny cheftræner er Lars Feist, der i de to seneste sæsoner har fungeret som assistenttræner Morten Skovby - der på trods af oprykningen til 2. division trak sig fra posten efter spillerkritik og et mistillidsvotum til klubbens bestyrelse. Feist får som assistenttræner den tidligere Superliga-spiller Christian Holst, der til daglig er ansat på Holbæk Sportsakademi.

- Der har været interesse, men ikke overvældende. Det er svært, når vinduet er så kort. Derfor er Lars et naturligt valg. Han er både vellidt i truppen og dygtig, og så har han rødder i talentudvikling, det er helt centralt, siger Rasmus Stenild.

Holbæk-truppen har første træning på mandag. Både Feist og Holst vil dog først deltage i træningen, når de vender hjem fra ferie senere i næste uge. Holbæk spiller første træningskamp i Holbæk Sportsby lørdag den 20. juli mod Karlslunde.