19. oktober 2019
Floorball. Sjællandsserien. Holbæk Bombers-Jyderup Farmers 7-7. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Floorball. Sjællandsserien. Holbæk Bombers-Jyderup Farmers 7-7. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farmers og Bombers lever uden for divisionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farmers og Bombers lever uden for divisionerne
Opdateret 05. december 2018 kl. 16:23
Lokalsport Nordvestnyt - 05. december 2018 kl. 16:20
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

floorball: Jyderup Farmers er med sin 22-årige klubhistorie klart storebror i forholdet til Holbæk Bombers, der blev dannet i 2010. Men for tredje sæson i træk spiller de begge i sjællandsserien, og lørdagens lokalopgør i Bjergmarkhallen demonstrerede på fin vis det aktuelle styrkeforhold mellem de to floorball-klubber - det endte 7-7.

Begge klubber har oplevet et medlemsfald i de seneste tre-fire sæsoner. Det har fået Jyderup til at lægge ambitionerne på hylden. Farmer-holdet sluttede sidste sæson på andenpladsen og kunne sportsligt set måske begå sig i 3. division. I floorball-sporten opererer man ikke med op- og nedrykning, men skal søge om at spille i den række, man mener at have niveau til. Derfor er Jyderup Farmers ikke indstillet på at vende tilbage til divisionerne - selv om klubben med lørdagens uafgjorte resultat er på andenpladsen efter ni kampe.

- Vi er et hyggehold og sjællandsserien matcher vores niveau. Vi savner ikke 1. division, det er klubben slet ikke gearet til, fortæller Jyderups kaptajn, Kasper Bergmann Pedersen.

Holbæk har som Jyderup omkring 40 medlemmer. I denne sæson er Holbæk på ottendepladsen ud af de ti hold i sjællandsserien.

Selv om Holbæk Bombers ikke bliver en del af Holbæk Sportsby i det nye år, så håber floorball-klubben at drage fordel af de nye baner i byen. For når basketball- og volleyballklubben flytter fra Bjergmarkhallen til Sportsbyen, så får Holbæk-bomberne måske langt om længe mulighed for at træne på de officielle banemål i Bjergmarkhallen - og ikke som hidtil to gange om ugen i boldhallen på Holbæk Seminarium, som er for lille.

- Når vi træner, kan vi højst spille fire mod fire - og ikke med fem på holdet, som vi er i kamp. Så bare det at flytte til Bjergmarkhallen og kunne træne på en rigtig bane vil være et stort skridt frem, siger Holbæk-kaptajnen Kasper Enevoldsen.