21. april 2019
Fårevejles målscorer til 0-1, Nikolaj Slott Steensen, lykønskes i kampen mod Holbæk United.
gallery icon

Se billedserie

Fårevejles målscorer til 0-1, Nikolaj Slott Steensen, lykønskes i kampen mod Holbæk United.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejle slog Holbæk United

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejle slog Holbæk United
Lokalsport - 23. september 2018 kl. 18:23
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spillemæssigt var der ikke den store forskel på de to hold, men Fårevejle var marginalt bedst og vandt søndag eftermiddag det lokale opgør i fodboldens serie 1 med 2-0 over Holbæk United på Tuse Stadion.

Dermed er Fårevejles oprykkere stadigvæk på førstepladsen med tre point ned til Raklev, der fredag spillede uafgjort i Næstved.

Holbæk United er også oprykkere, men må indtil videre nøjes med en plads lige over nedrykningsstregen.

I en jævnbyrdig start uden gennemspillede angreb eller helt store chancer, virkede det fornuftigt at tage chancen udefra, og det gjorde Fårevejles Nikolaj Slott Steensen, da han efter en halv time udplacerede Holbæk Uniteds målmand Tahir Abazibra til pauseføringen på 0-1.

Holbæk Uniteds Fazil Keskin var kort før pausen meget tæt på at udligne på driblestærke Mustafa Bozkurts aflevering, men Nicolai Nielsen i Fårevejle-målet refleksklarede fremragende.

Umiddelbart efter gjorde Tahir Abazibra ham kunsten efter, da Fårevejles løbestærke Mathias Madsen var fri.

Og samme Madsen var igen meget tæt på kort ind i anden halvleg, da han fik skovlet Martin Næsby Hansens indlæg lige over mål.

Efter en ellers fin Holbæk United-periode, var det midtvejs i anden halvleg igen Fårevejle, der slog til, da Kasper Hansen usvigeligt sikkert sendte en nedfaldsbold efter hjørnespark i kassen uden chance for Tahir Abazibra i United-målet.

Et kvarter senere kom så dramatikken i det ellers helt udramatiske lokalopgør, da Mustafa Bozkurt efter en fremragende dribletur faldt i feltet. Det lignede udefra et straffespark, men dommeren gav i stedet Bozkurt en advarsel for at lade sig falde uden grund. Det skabte højlydte protester i United-lejren, og så måtte også Ersun Aslan og Mehmet Tomak ud på bænken med gult kort.

Og med tre mand i undertal kunne hjemmeholdet i Tuse ikke stille mere op.