17. oktober 2019
Fårevejle serie 1. Foto: Peter Andersen
Fårevejle serie 1. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejle satte igen point til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejle satte igen point til
Lokalsport Nordvestnyt - 25. maj 2019 kl. 17:37
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bortset fra en snæver sejr over bundholdet Kalundborg er det ikke lykkedes for Fårevejle at vinde efter vinterpausen i fodboldens serie 1. Lørdag måtte Fårevejle, der overvintrede på førstepladsen, nøjes med 1-1 på hjemmebane mod B73 Slagelse.

Det var nok en gåde for de fleste af tilskuerne, hvordan Fårevejle kunne nøjes med en etmålsføring efter første halvleg. For Fårevejle spillede sig frem til den ene chance efter den anden - men kun en enkelt blev udnyttet. Venstrebacken Mathias Walls Sørensen spillede bandespil med Kasper Hansen, der efter en god førsteberøring sendte bolden i mål uden at tøve.

Efter pausen kom gæsterne fra Slagelse længere frem på banen, og det Fårevejle mulighed for at udnytte den ekstra plads bag B73-forsvaret. Målet til 2-0 udeblev dog, og så slog Slagelse i stedet til i slutfasen, hvor holdet naturligt nok satsede mere. I en situation, hvor Fårevejle havde otte spillere til at forsvare mod tre angribende Slagelse-spillere, lykkedes det for Sean Karalic at få udlignet til 1-1.

Fårevejle-B73 Slagelse 1-1 (1-0)

33. minut 1-0: Kasper Hansen
82. minut 1-1: Sean Karalic