23. januar 2019
Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig succes for Løve-Høngs kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig succes for Løve-Høngs kvinder
Opdateret 11. januar 2018 kl. 20:48
Lokalsport - 11. januar 2018 kl. 20:33
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 11 forsøg på at hente point i kvindernes 3. division i håndbold lykkedes netop den mission, da Løve-Høngs kvinder torsdag aften havde besøg af Nykøbing Falsters andethold.

Sejren blev overraskende stor - på 24-16 - og det skyldes primært, at gæsterne, der i hvert fald i teorien er reserver for de danske håndboldmestre, spillede et ualmindeligt ringe opgør, og derfor blev bundopgøret mellem rækkens to agterlanterner aldrig spændende.

I første halvleg kom Løve-Høng, der gav comeback til Kersti Bøgebjerg og Connie Søllested, samt debut til Sally Køhlert, hurtigt foran med 7-2 og gik til pause med stillingen 15-9 på måltavlen. Og da Laura Beyer Nielsen et kvarter inde i anden halvleg gjorde det til 21-11 i en undertalsperiode, som Løve-Høng vandt med 2-0, var det svært at se hvordan værterne kunne undgå at hive sæsonens første point hjem.

- Vi var afventende i forsvaret og fik løbet kontra og kunne holde tryk i 55 minutter. Men vi er også bekendt med, at vi ikke har reddet hele verden, fordi vi har besejret Nykøbing, sagde Løve-Høngs træner, Christian Sørensen.

Laura Beyer Nielsen blev topscorer for Løve-Høng med seks mål.