22. januar 2019
Mads Pedersen fra Tølløse starter fredag i sin anden udgave af Giro d?Italia. Foto: Scanpix
Mads Pedersen fra Tølløse starter fredag i sin anden udgave af Giro d?Italia. Foto: Scanpix
Foto: YORICK JANSENS/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekspert tror på Mads Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekspert tror på Mads Pedersen
Lokalsport - 04. maj 2018 kl. 16:01
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cykelrytteren Mads Pedersen kaster sig fredag ud i karrierens anden deltagelse i Giro d'Italia. Den 22-årige Trek Segafredo-rytter debuterede sidste år i den italienske klassiker, hvor han samlet blev nummer 138, men sluttede af med en flot 12. plads på enkeltstarten på den sidste etape.

Løbet kan i år i Danmark følges på tv-kanalen Eurosport, og her er tv-kommentator Thomas Bay ikke i tvivl om, at Pedersen efter fornemme resultater i 2018 kommer til at levere opsigtsvækkende resultater.

- Andenpladsen i Flandern Rundt falder mest i øjnene, men Mads har faktisk hele året kørt på meget højt niveau. Han vandt allerede en etape i Australien og leverede en enkeltstart i verdensklasse ved Tirreno-Adriatico. Sådan noget lyver ikke, så Mads har ikke bare leveret varen, han har mere end leveret varen og har indfriet talentet hurtigt, vurderer Bay, der har skruet forventningerne til Pedersen højt op.

- Forventningerne er store. Det er han jo selv skyld i. Jeg glæder mig i hvert fald vildt til at følge hans jagt på en etapesejr. Som Trek-holdet stiller op, uden en sprinter og jeg tror ikke på at Gianluca Brambilla kommer til at spille en rolle i klassementet, så tror jeg at de otte ryttere får carte blanche til at jagte etapesejre, lyder det fra kommentatoren.